Zanimljiv je sav taj paradoks u svijetu, ovu nedjelju je Ahmedabad, da ono mjesto za kojeg niko nema pojma di je, a ja trenutno živim u njemu imao svoju prvu gay paradu! Ne izmišljam, ako mi ne vjerujete google ima dokaze, samo provjerite India , Gujurat, Ahmedabad, isti dan 01.12. kad je moja draga matica zemljica imala referendum o pravima gay populacije, osim što se to uopće nije smjelo zvati referendumom! Koliko je šokantna stvar,u pozitivnom smislu, kad mjesto poput Ahmedabada ima gay paradu, znaju samo oni koji su nogom kročili u Indiju. Dakle radi se o potkontinentu gdje su brakovi još uvijek dogovoreni i to samo unutar istih kasti, iznimno su rijetki oni koji su dovoljno hrabri da stupe u brak iz ljubavi. Pa eto zaključak možete i sami donijeti; čak i zemlje poput Indije kreću prema boljem svijetu u kojem su sve božje ovčice jednako prihvaćene, no eto moja zemlja se odlučila krenuti u nekom drugom smjeru. Pa tako postajemo jednaki sa zemljom u kojoj još postoje kaste jer se prava gay populacije kod nas isto žele svesti samo na jadne parade.

Ljudi  s obje strane medalje su umorni od parada i cirkusa po medijima, samo oni sa homofobične strane zaboravljaju da ne bi bilo ni potrebe za paradama da svi imamo jednaka prava, svi ti pederi i mi pederoljupci ne bi trebali paradirati kako bi ostvarili, usuđujem se reći naša prava iako nisam gay. Čovjek bi pomislio da mene može biti baš briga, obzirom da trenutno živim miljama daleko, a mislim još i dalje otići, no zapravo je baš takvima poput mene taj teret teži nego onima koji su u Markićinoj zemlji trenutno. Jer gadno se varate svi ako mislite da se cijeli svijet ne smije najskupljem “copy-pasteu” ikad u povijesti čovječanstva. Pa tako je recimo moja španjolska cimerica naše jutarnje druženje obilježila s riječima; Dakle Riana, pa ti živiš u još goroj zemlji od moje, nakon što je pročitala neke španjolske vijesti, ne moram vam ni prenijeti komentare moje njemačke cimerice koja već danima čita o sramotnom cirkusu u zemlji na brdovitom balkanu s njemačkih portala. Pa vi sad meni recite kako da ja njima kažem proud to be Croat??? Da ih pozovem u našu zemlju? Po šta?  Da idu na Šimićevu Noinu arku, jer smo s nje došli, bome sad se i meni čini da jesmo.

No, eto drage moje cimerice u mojoj zemlji vam je najveći problem di ko gura svoj penis, pa tako narod brzo zaboravi na ekonomske probleme koji su valjda gori nego za vrijeme rata, na sve poreze koji ih muče , ma na baš sve! Mi smo vam totalno seksulani narod nama vam se sve vrti oko međunožja, muškog najčešće i di isto ide. Pa tako onda si u čast sexa možemo dozvoliti da potrošimo 6 milijuna eura kako bi prepisali članak zakona u Ustav, jer nama je sex očito svetinja! Pa ga sukladno tome moramo zakonski regulirati, jer se fina gospođa koja je sve pokrenula boji da joj neko ne naguzi muža, s kojim je sve zakonski stekla uz malu pomoć Crkve. Eto draga nacijo ne znam koliko vas je u životu probalo analni čin pokazivanja ljubavi, ja osobno nisam nikad, ali osjećam se iznimno naguženo, od kad sam čula predsjednika vlade danas kako komentira da je referendum bio potpuno nepotreban. NO SHIT SCHERLOCK! Di ste samo bili svi do sad? Da je taj “referendum” nešto promijenio, čemu inače služe referendumi, ta silina novca kojeg nemamo bila bi opravdana, no ovo copy- paste, se zapravo teško može nazvati referendumom.

Ne mislim da smo mi pederoljupci izgubili, natjerat će nas Europa i svijet oko nas na promjene prije ili kasnije, crnci su prestali biti robovi iako se to mnogima nije sviđalo i tako će Hrvatska nacija morati proširiti vidike sviđalo joj se to ili ne. Izgubili su svi oni koji su bili dio ove parade puno više, jer su zaboravili da se Ustav u Hrvatskoj mijenja istom brzinom i lakoćom kojom se pune ćelije političarima u Remetincu. Pa ja mislim da ćemo ga lako brzo opet promijeniti kad bude potrebe za tim, samo nabavite dobre lubrikante, jer ćete se sjetiti koliko smo bili glupi kad smo dozvolili da nam ti isti političari skreću pažnju s cijenom od laganih 47 milja kuna, pa je nažalost sasvim ne bitno jeste li bili za ili protiv. I da drage moje cimerice, naša zemlja vam je ko miss Svijeta, izvana prekrasna , najljepša, ali samo joj nemojte dati da počne pričati.

I eto kako opstati u najljepšoj našoj? Ako jednog dana poželim imati dijete kao samohrana majka, iz epruvete ili posvojeno, jer sam odavno prestala vjerovati u mogućnost pronalaska pravog međunožja, gospođa Markić i njoj slični znaju da ja to ne mogu. Jer ona smatra da je to isto neprirodno. Pa valjda i je, jer bez da me prava balkanska ruka ćusne s vremena na vrijeme, kad nisam dovoljno dobra, neću moći dati dovoljno ljubavi svojem djetetu. No ja vam zapravo uopće ne brinem, ja imam jako puno prekrasnih gay prijatelja s predivnim genima, koji će vrlo rado biti u svakom smislu roditelji moje buduće djece, pa svi ti Markićini sljedbenici fino mogu sjest na moje imaginarno međunožje i nasmijati se sami sebi, jer su 47 milijuna puta osjetili kako je biti gay. A moje buduće dijete će imati pravo i slobodu biti što želi i imati svoju djecu ako želi, posvojenu ili ne, bez obzira na preferencije međunožja. Vjerojatno nažalost u nekoj drugoj zemlji, osim ako nas Europa ne stavi brzo preko koljena i objasni nam da sad kad smo dio nje, ne  možemo baš natrag prema istoku.